SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL H2 EMIL LUNDHOLM
2020-04-16 21:50

Säsongens första nyförvärv är klart och det är med stor glädje och stolthet som vi presenterar Emil Lundholm. 

2001-födde Emil är fostrad hos kommungrannarna i Bjärred och vi känner oss oerhört nöjda med att han väljer att fortsätta utvecklas hos oss i Lomma FBC.


- Jag har följt Emil under hela hans karriär som junior och håller honom som Skånes bästa center i sin årskull. Han vann poängligan i Juniorallsvenskan i smått överlägsen stil. Lyckas han ta steget till seniorinnebandy på rätt sätt, vilket jag tror, så är jag övertygad om att han kommer tillhöra toppen i poängligan
även i Div 2 Skåne. 

Det säger Markus Andersson, Värvningsansvarig i H2.


Så här säger Emil själv om varför han valde Lomma, som nästa klubbadress.


- Lomma FBC har ett intressant lag och jag har fått ett gott intryck av tränarna. Jag känner till vissa spelare i laget, som jag vet är riktigt bra. Det känns som en intressant satsning i Lomma. Speltid är viktig för mig och det känns det som jag kommer få här. Målet för säsongen är att vinna serien eller åtminstone nå div. 1 och personligen vill jag vinna poängligan. 

På sikt vill jag nå SSL och landslaget. Innebandy är allt för mig, säger Emil.

Lomma FBC i kvartsfinal i Skånemästerskapet
2019-11-12 22:57
Lomma FBC Herrar vann sin åttondelsfinal mor Skurups IBK med 6-5, den 5/11.

Nu står det klart att kvartsfinalmotståndarna blir inga mindre än Höllvikens IBF.

Höllviken är den hårdaste av alla skånska nötter att knäcka, då de spelar till vardags i SSL.

Preliminär speldatum är den 26/11, och vi skall försöka göra fest av detta.

Stay Tuned
Malmhaug borta!
2017-12-01 07:40
Blir det 3 poäng på söndag?

Vi tog oss tiden att störa coach Måns under dagens viktigaste måltid frukosten för lite tankar inför Malmhaug. 


Förlust mot Bjärred mot senast. Tankar om matchen?


- Ja du, vi startar matchen fruktansvärt dåligt. Tar dåliga beslut och släpper för enklar mål. Vi gör en mäktig upphämtning och går för att vinna matchen tyvärr orkade vi inte. Men tycker vi minst är värda poäng i denna matchen. 


Lommas trupp i år är väldigt många nya, tankar om truppen och resultatet såhär långt? 


-Jag är väldigt nöjd med truppen som jag har. Vi har tre kompletta femmor som kan gå in och vinna sin match. Resultatmässigt absolut inte nöjd såhär långt. Känns som vi haft stolpe ut såhär långt. Många avgörande situationer som tyvärr studsats emot oss. Jag har tippat oss topp 3 och tror fortfarande när vi runda av i slutet på mars så är vi topp 3 i den a serien.


Malmhaug på söndag väntar härnäst, några tankar om den matchen?


-Det är ett väldigt ungt lag som vi möter på söndag. Tekniskt duktiga men denna matchen ska vi vinna både på rutinen laget behärska men även så känns vi som ett bättre lag. 


Tillsist slutresultat på söndag?


Om vi inte vinner på söndag rakar Mondi av håret! 


Tack för pratstund och lycka till på söndag! 


Tack!Kom till Bunkeflo och Sundsbrohallen klockan 15:30 och vissa ditt

Vinst mot Munka
2017-11-21 09:54

Precis som rubriken lyder så blev det seger mot för omgången obesegrade Munka Ljunby. 

Matchen inledds väldigt bra från Lommas del, redan efter dryga minuten så hittar nyförvärvet Pontus Kozan rätt och skjuter in sitt första mål i den gröna tröjan. Lomma trummar vidare och en för dagen mycket het Kristoffer Ekstrand kan slå in en sarg retur från radarpartner Brannefalk. Mycket bra spel av Lomma första 15 minuterna av den första perioden. Vi går ner oss en 5 minuters period och blir straffade direkt av ett spelskickligt Munka och vi går in i omklädningsrummet med ställningen 2-2. Ledarstaben trycker på hur viktigt det är att jobba tillsammans och att hjälpa Helander i målet som är tillbaka i Lomma tröjan. Men en bra första period spelmässigt. Andra perioden flyttar Munka upp laget och sätter en högre press, skapa en del chanser men Lomma gör iprencip tre stucken identiska mål genom såkallat klapp-klapp-spel mellan Mackan-Kristoffer-Branne. Vi vinner den andra perioden med 3-0. Inför sista är det viktigt vi bara fortsätter rullar boll och jobbar för varandra. Tyvärr får Munka ett tidigt mål som rullar igenom Helanders ben. Vilket ger en positiv känsla i Munka lägret, 

Lomma får också här två stycken ytterst tveksamma utvisningar men reder ut bägge två. Starkt! Då kliver Edmond in i handlingarna och på en egen hand ta sig in i boxen och sätter den stenhårt i krysset. Ett oerhört viktigt mål. Ställningen nu 6-3. Med fem minuter kvar av matchen får Munka stå och prickskjuta in 6-4. 10 sekunder efter målet får Lomma utvisning med sig och på efterföljande powerplay gör Kalle ett skönt 7-4 mål. Munka tar time out och satsa på 6-5 spel där Mackan med minuten kvar sätter den i öppet mål. I denna situation drabbas munka av en dubbelutvisning. Lomma gör ett mål signerat Branne och 9-4 blir slutresultatet. 

Vi vinner en match mot ett väldigt bra motstånd, som av en anledning ligger i toppen sv serien. Det va svårt och nå coach efter matchen, men på måndag kväll kom en kommentar. ”Vår Bästa match sen jag blev tränare i klubben”

Målen för dagen: 

Kristoffer 3

Mackan 2

Branne 1

Kozan 1

Kalle 1

Edmond 1


Nu väntar en träningsvecka innan Bjärred på söndag. 


Referat: Lomma FBC H2 - FBC Helsingborg
Vinst i hemmapremiären!
2017-09-30 14:50
Lomma FBC tog idag sin första vinst  för säsongen direkt i premiären mot FC Helsingborg.
Spelade matcher
Sön 20/3 15:00
8 - 7  
Sön 13/3 18:00
9 - 2  
Fre 11/3 20:00
3 - 5  
Fre 4/3 19:30
9 - 3  
Ons 2/3 20:00
6 - 5  
Fre 18/2 20:00
8 - 7  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
SPONSORER