SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Lomma FBC F08/09

I den här gruppen tränar vi som är födda mellan 2008-2009. Vi tränar i Slättängshallen på tisdagar kl 18:30-20:30 och torsdagar kl 16:30-18:00. Vi spelar seriespel i Pantamera E.

Vi vill gärna bli fler i laget. Är du intresserad av att börja träna med oss så dyk upp på en träning och prova på, det enda som behövs tas med är gympaskor och ett glatt humör så löser vi resten på plats.

 

Ni hittar våra kontaktuppgifter under fliken kontakt!

Firande av den fina prestationen i Warbergsspelen
2022-04-21 18:24

Efter att ha haft påsklov förra veckan och match i tisdags så har vi ännu inte haft tillfälle för att fira tjejernas fina prestation i Warbergsspelen🥈 Idag var det äntligen dags att fira. En andraplats är verkligen något att fira och vara stolt över. Därför uppmärksammade vi tjejerna lite extra idag genom att fika tillsammans efter träningen. Vi firade med daimtårta, kladdkaka, små kakor, fanta och coca cola. En riktig fest med andra ord🍪🎂🥳

 

/ Ledarna

Silvermedalj i Warbergsspelen 2022
2022-04-10 16:56

I helgen var det dags för årets upplaga av Warbergsspelen. Det var ett gäng på 17 tjejer som åkte upp laddade och taggade till Varberg efter två års väntan. Tjejerna genomförde en strålande turnering där vi slutar på en andra plats. Vi ledare är så otroligt stolta och imponerade över tjejernas fina prestation och spel. Vi vill även passa på att tacka för en rolig helg med mycket skratt och prat. Tack till alla föräldrar för den fina supporten med hejarop samt för att vi fick låna era barn i helgen. Det är otroligt roligt att se hur de tar hand om varandra och tröstar varandra och ger varandra så mycket kärlek. Det ska ni vara stolta över. 

Stort grattis tjejer till andraplatsen, det gjorde ni riktigt bra. Sträck på er och var stolta🥈

 

(Fler bilder finns i bildgalleriet)

 

Med vänlig hälsning, Ledarna

Skånemästerskapen 2022
2022-04-03 13:49

Under helgen har vi spelat Skånemästerskapen där vi gör en kanon turnering. Vi vinner vår grupp hyfsat lätt och får till ett fantastiskt spel. Vi tar oss till A slutspel där vi ställs mot ett Häljarp SK i semifinal som spelat i Pantamera Flickor C under säsongen. Vi spelar en riktigt bra match och står upp mot Häljarp riktigt bra. Matchen slutar 0-0 efter ordinarie tid. Det är dags för sudden death, där tjejerna hade bestämt sig för att gå in och vinna matchen. Efter 49 sekunder skjuter Häljarp in ett chans skott som de lyckas få i mål och matchen var därmed slut. Tjejerna hade spelet för det mesta och hade många bra och farliga skott på mål men det ville sig inte idag. Nu tar vi nya tag inför nästa helg när vi åker till Varberg för att spela Warbergsspelen.

 

Stort tack till alla tjejer för en rolig helg och stort tack till alla föräldrar för den stora supporten med både flagga och hejarop. Det var något som tjejerna uppskattade jättemycket🤩

 

/ Ledarna

Uppstart för årets första träning!
2022-01-05 13:38

Hej alla,

 

Hoppas att ni alla haft en bra julledighet och att ni är redo för att börja spela innebandy igen. Tisdagen 11/1 kommer vi att starta upp träningarna igen. Det är bra om så många som möjligt kommer då vi har match till helgen.

 

/ Stina, Emilie & Tea

Julbak
2021-12-11 17:13

Idag var det julbak för hela slanten🎅🏼
Det blev ett lyckat julbak med mycket skratt och prat. Vi bakade pepparkakor, pepparkaks cakepops och skumtomte-fudge. En perfekt uppladdning inför morgondagens match mot IK Stanstad med andra ord🤩


(Fler bilder finns under fliken bildgalleriet)

 

/ Emilie, Stina & Tea

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 3/5 19:00
Tis 19/4 18:30
3 - 10
Sön 10/4 13:10
2 - 4  
Sön 10/4 10:30
3 - 4  
Lör 9/4 19:30
3 - 2  
Lör 9/4 16:00
2 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
SPONSORER