SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Lomma FBC F08/09

I den här gruppen tränar vi som är födda mellan 2008-2009. Vi tränar i Slättängshallen på tisdagar kl 19:00-20:30 och torsdagar kl 19:00-20:30. Vi spelar seriespel i Pantamera C.

Vi vill gärna bli fler i laget. Är du intresserad av att börja träna med oss så dyk upp på en träning och prova på, det enda som behövs tas med är gympaskor och ett glatt humör så löser vi resten på plats.

 

Ni hittar kontaktuppgifter under fliken kontakt!

FCH Cup 2022
2022-09-18 16:08

Så var säsongen äntligen igång igen efter sommaruppehållet och det firade vi genom att åka iväg på cup i Helsingborg. Det var tidigt samling, redan kl 07:45 för att spela vår första match mot IBK Landskrona. Lagen möttes förra veckan i en träningsmatch där tjejerna gick segrande ur striden. Vi förväntade oss därför ett laddat Landskrona som var redo för revansch. Mycket riktigt så var Landskrona vakna och alerta medans vi fortfarande höll på att vakna. Matchen slutar rättvist 3-0 till Landskrona eftersom de helt enkelt var det bättre laget. I nästa match var det dags att möta Onsala IBK som för oss var helt okända. Det visade sig att även den här matchen skulle bli tuff. Onsala hade ett snabbt passningsspel och hade flera tekniska spelare vilket gjorde att våra tjejer hade svårt att hänga med. Efter första perioden står det fortfarande 0-0 men det är mycket tack vare vår duktiga målvakt Alva som räddade oss i många lägen. Matchen slutar tillslut 2-0 till Onsala. Efter lite lunch i magen och lite dans så var det dags för slutspel. Det var Häljarps SK som stod för motståndet. Det är ett lag som vi har mött några gånger och det brukar då vara jämt mellan de två lagen. Tjejerna var väldigt laddade och de hade verkligen bestämt sig för att vinna matchen. De alla var redo att kämpa till tusen för att visa Häljarp att vi kan vinna om vi verkligen vill det och det gjorde tjejerna verkligen. De visade att de ville vinna och vi började äntligen känna igen våra tjejer igen, vilket vi inte riktigt gjort i de tidigare matcherna. Vi tar ledning med 1-0 i första perioden och i period paus pratar vi mycket om att fortsätta spela vårt fina spel och att gå in i närkamperna. Det blev en riktigt nervkittlande match men tillslut kunde vi stänga matchen när Ellinor slår in bollen i tom kasse. Slutsignalen går och glädjen var total. En timmes paus väntade innan det var dags för semifinal mot Onsala. Eftersom vi hade mött de i gruppspelet så visste vi vad vi väntade. Det var många tjejer som var trötta i benen och började känna av smärtor men tjejerna vägrade att ge upp. Det blev en tuff match där vi tog ledningen genom Frida som drog nytta av deras misstag som snyggt kunde slå in bollen mellan benen på målvakten. Kort därefter tog tyvärr orken slut och vi fick se oss besegrade av Onsala återigen. Orken tog slut helt enkelt och viljan fanns inte riktigt där hos våra tjejer. Trots det så kämpade samtliga tjejer på jättebra och vi ledare är jättestolta över tjejerna. Tack för en toppen dag med fin innebandy, många skratt och mycket glädje. Vila nu upp er riktigt ordentligt så ses vi på tisdag precis som vanligt😊

 

/ Tea, Emma & Allis

Sommaravslutning 2022
2022-05-31 23:22

Och så var det dags för sommaravslutning efter ännu en fin säsong tillsammans. Det var match mot LommaSuperParents som stod på kvällens agenda efter önskemål från tjejerna. Det var en spännande kamp och LommaSuperParents gav ett tufft motstånd men de fick tillslut se sig besegrade på straffar av våra duktiga tjejer. Efter matchen bjöds det på fika och prisutdelning för tjejernas fina prestationen i serien. 

Nu laddar vi upp batterierna med ett väl förtjänt sommarlov så ses vi igen efter sommaren. Stort tack för den här säsongen. Njut nu av allt som sommaren har att erbjuda!

 

Med vänlig hälsning Tea, Emilie & Stina

Firande av den fina prestationen i Warbergsspelen
2022-04-21 18:24

Efter att ha haft påsklov förra veckan och match i tisdags så har vi ännu inte haft tillfälle för att fira tjejernas fina prestation i Warbergsspelen🥈 Idag var det äntligen dags att fira. En andraplats är verkligen något att fira och vara stolt över. Därför uppmärksammade vi tjejerna lite extra idag genom att fika tillsammans efter träningen. Vi firade med daimtårta, kladdkaka, små kakor, fanta och coca cola. En riktig fest med andra ord🍪🎂🥳

 

/ Ledarna

Silvermedalj i Warbergsspelen 2022
2022-04-10 16:56

I helgen var det dags för årets upplaga av Warbergsspelen. Det var ett gäng på 17 tjejer som åkte upp laddade och taggade till Varberg efter två års väntan. Tjejerna genomförde en strålande turnering där vi slutar på en andra plats. Vi ledare är så otroligt stolta och imponerade över tjejernas fina prestation och spel. Vi vill även passa på att tacka för en rolig helg med mycket skratt och prat. Tack till alla föräldrar för den fina supporten med hejarop samt för att vi fick låna era barn i helgen. Det är otroligt roligt att se hur de tar hand om varandra och tröstar varandra och ger varandra så mycket kärlek. Det ska ni vara stolta över. 

Stort grattis tjejer till andraplatsen, det gjorde ni riktigt bra. Sträck på er och var stolta🥈

 

(Fler bilder finns i bildgalleriet)

 

Med vänlig hälsning, Ledarna

Skånemästerskapen 2022
2022-04-03 13:49

Under helgen har vi spelat Skånemästerskapen där vi gör en kanon turnering. Vi vinner vår grupp hyfsat lätt och får till ett fantastiskt spel. Vi tar oss till A slutspel där vi ställs mot ett Häljarp SK i semifinal som spelat i Pantamera Flickor C under säsongen. Vi spelar en riktigt bra match och står upp mot Häljarp riktigt bra. Matchen slutar 0-0 efter ordinarie tid. Det är dags för sudden death, där tjejerna hade bestämt sig för att gå in och vinna matchen. Efter 49 sekunder skjuter Häljarp in ett chans skott som de lyckas få i mål och matchen var därmed slut. Tjejerna hade spelet för det mesta och hade många bra och farliga skott på mål men det ville sig inte idag. Nu tar vi nya tag inför nästa helg när vi åker till Varberg för att spela Warbergsspelen.

 

Stort tack till alla tjejer för en rolig helg och stort tack till alla föräldrar för den stora supporten med både flagga och hejarop. Det var något som tjejerna uppskattade jättemycket🤩

 

/ Ledarna

 
SPONSORER