SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Lomma FBC F08/09

I den här gruppen tränar vi som är födda mellan 2008-2009. Vi tränar i Slättängshallen på tisdagar och torsdagar kl 19:00-20:30. Vi spelar seriespel i Pantamera C.

Vi vill gärna bli fler i laget. Är du intresserad av att börja träna med oss så dyk upp på en träning och prova på, det enda som behövs tas med är gympaskor och ett glatt humör så löser vi resten på plats.

 

Ni hittar kontaktuppgifter under fliken kontakt!

Gothia Cup 2023
2023-01-08 13:07

I helgen har vi varit i Göteborg och spelat Gothia Cup. Det var ett gäng förväntansfulla tjejer som begav sig upp till Göteborg i torsdags. Vi har haft en riktig kanon helg tillsammans med mycket skratt, musik, sång & glädje men framför allt med mycket fin innebandy. Tjejerna har fått testa på att spela mot lag som hade ett helt nytt sätt att spela innebandy och det blev några matcher med nya lärdomar och insikter. Vi ledare vill tacka alla tjejer för roliga dagar och vi vill även tacka vår fantastiska gröna hejarklack för alla hejarop💚🖤

 

#ForzaLommaFBC

 

(Fler bilder finns i bildgalleriet)

 

/ Ledarna

Skridskoåkning
2022-12-11 13:33

Idag har vi haft en liten julaktivitet i form av skridskoåkning. Vi alla hade en väldigt rolig stund tillsammans. Efter skridskoåkningen bjöds det på fika. Vi lekte allt från is pjätt till glid tävling. Det var nöjda och glada tjejer som åkte ifrån ishallen idag. Vi ses igen på tisdag och tränar lite till innan vi beger oss till Göteborg för att spela Gothia Cup efter juluppehållet!

 

(Fler bilder finns i bildgalleriet)

 

Med vänlig hälsning, Ledarna

SSL Match
2022-11-19 17:31

Idag var det dags för en gemensam lagaktivitet. Det var dags för SSL match för damerna mellan Malmö FBC och Västerås Rönnby IBK. Det blev en rolig och spännande match med mycket mål som tillslut slutade med vinst för Malmö FBC. Vi satt tillsammans med Ung Ultras som är Malmö FBC ungdomsklack och hejade fram Malmö FBC till vinst. Vi fick en härlig och rolig stund tillsammans och  tjejerna verkade uppskatta dagens aktivitet. Det blev med andra ord en perfekt uppladdning inför morgondagens tuffa match mot IBK Landskrona.

 

Tack för idag tjejer, vi ses igen imorgon! 
Ladda nu upp riktigt ordentligt inför morgondagens match så att vi kan få med oss ännu en vinst.

 

/ Ledarna

Chipsleverans
2022-11-16 20:31

Nu har vi äntligen fått vår chipsleverans av Bjärechips som finns att hämta hos familjen Skoug. Stort tack till familjen Skoug och familjen Lundström som har sorterat alla chipspåsar som totalt var 990 stycken. Nu vankas det fördelning och utkörning av alla chipspåsar!


Återigen stort tack till Maria & Malin som har haft hand om försäljningen och gjort det här möjligt🤩 

Det uppskattas jättemycket av oss ledare!

 

/ Ledarna

Anmälda till Gothia Cup och Fair Play Cup
2022-11-06 11:40

Hej alla

 

Vi är nu anmälda både till Gothia Cup 5-8 januari och till Fair Play Cup i Jönköping 14-16 april. Vi hoppas att ni alla ser fram emot att åka iväg och spela cup och ha roligt tillsammans. Vi ledare ser framemot det jättemycket!

 

 

Med vänlig hälsning, Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
SPONSORER