2 Tuffa matcher
2017-10-22 14:32
Följ oss på instagram här lämnar Tova vidare hatten som matchenslirare till Fannie
Åkarp IBk- Lomma FBC 7-2
Vi började matchen lite tveksamt det innebär att det står 4-0 efter första perioden. Vi börjar spela upp oss lite efterhand men får olyckligt en 5 min utvisning i andra perioden som slutar med att Åkarp utökar sin ledning till 7-0.
Vi är inte speciellt nöjda med de två inledande perioderna vilket vi ville visa  i tredje perioden. Vi höll i bollen bättre spelade runt bättre var mer aggressiva.
Det innebar att vi kunde göra 2 mål via Evelina och Louise O. Matchens lirare blev Tova Jadeland. Matchen slutade 7-2 vi tar med oss att vi vann sista perioden med 2-0 som var riktigt bra.

Munka-Ljungby- Lomma FBC 2-0
Vi åkte till Munka-Ljungby där vi hade ett rejält taggat gäng. Vi får återigen en start där det inte hinner gå en minut innan Munka-Ljungby gör 1-0, ett mål som Fannie i målet inte kunde göra mycket åt. Det märks att vi börjar spela bättre o bättre innebandy men tyvärr idag så hade Munka-Ljungby ett bra försvarsspel och en mycket duktig målvakt. Fannie drog idag på sig Målvaktskläderna då Anna inte kunde delta. Fannie gör en kanon match o blir Matchens lirare. Lomma tryckte på i slutet för att kvittera men då gjorde Munka- Ljungby 2-0 som blev slut resultatet.

Vi kör vidare i veckan mot Lönsboda på Onsdag då skall bollarna börja trilla in.