Tät match mot Emmaljunga
2016-11-12 18:41

Det blev en förlust hemma mot Emmaljunga med 2-3. Vi spelade en av våra bästa matcher och lagets utveckling är mycket positiv. Efter första perioden ligger vi under med 0-1 och är helt klart med i matchen men laget är lite långt och vi blir pressade väldigt högt upp i ett snabbt man-man spel. I andra perioden så steppar vi upp och spelar mer som ett lag och hjälps åt. Perioden slutar 1-2 efter att vi släppt in ett och Lollo gör ett mål. I tredje perioden skruvar vi upp tempot ytterligare och spelar ännu tätare samtidigt som vi pressar motståndarna högre upp. Tyvärr får Emmaljunga in ett mål med en spelare i vår målgård och 2-3 står sig till slut.

Matchen som helhet var väldigt bra och lagets utveckling är fantastiskt rolig att se. Våra målvakter gör ett lysande jobb och tar allt dom ska och lite till. Som lag klarar tyvärr inte hög press och fler passningar måste ha rätt adress för att vi inte ska förlora boll i mittzon.