SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Härliga tider framför oss!
2023-09-15 08:34

Säsongen varvar upp och det är vi glada för. Här kommer en kort summering av läget.


Till FCH Cup i Helsingborg 16/9 åker vi upp med 2 lag. V
i kommer samla mycket speltid och möjlighet att finslipa inför seriestarten. Gruppindelningen blev intressant och det kommer bli spännande att se var vi står.

 

Till Oxdog Invitation åker vi upp med en 15-mannatrupp 22-24/9. Här väntar en spännande uppgift med Växjö, Pixbo och Storvreta i gruppen.


Till seriespelet har vi anmält lag i två
olika nivåer, Pojkar Röd B Södra (P08) samt Pojkar Röd A Svår (P07) vilket kommer ge oss hela 36 seriematcher i denna säsongen med varierad utmaning. Vi kommer inte ha fasta platser i de två olika serierna utan vi spelar båda serierna som ett lag där alla behöver bidra. Seriestart Pojkar B är den 30/9 och för Pojkar A den 1/10 och båda matcherna är på hemmaplan. Matchschema finns i innebandyappen och kallelser kommer.


Vi är också glada att välkomna två nya spelare i truppen, Oliver Sandberg och Ludvig Sandström. Oliver kommer från Malmö FBC och Ludvig kommer från Gårdarike
. Välkomna!


Vi planerar även att åka till Gothia Cup 4-7/1 2024 och senare även Jönköping i april.


Nu kör vi!!

 
SPONSORER