Förlust mot Västra Ingelstad
2017-02-05 08:37
Vi startade matchen mot Västra Ingelstad på ett mycket bra sätt. Vi står för flera fina kombinationer och med ett härligt go i laget. Västra Ingelstad är dock ett mycket rutinerat lag som har tålamodet att rulla och hålla i bollen. Efter första perioden står det 0-1. Under andra perioden så slarvar vi lite och det utnyttjar våra motståndare direkt och ökar på sin ledning till 0-2. I början av tredje perioden så blir det 0-3 men strax efteråt så reducerar vi till 1-3 genom Louise Olsson efter ett mycket bra förarbete av matchens lirare Andrea Bjarnevik. Nu har vi häng och det känns i hela laget. Vi flyttar upp spelet och trycker på men under en kontring så släpper vi in 1-4. Därfefter är matchen avslagen och slutar 1-6. Vi får ta med oss att vi måste öka på vårat eget tålamod att hålla i boll och rulla den längre mellan varandra samt att vara med fysiska och störa våra motståndare mera med kroppen. Nu väntar nya tag och nya utmaningar framåt.