Tuff förlust mot Emmaljunga...
2017-01-22 18:08
Matchens lirare på väg mot byte
Det blev en riktigt tät och rafflande match borta mot Emmaljunga. Båda laget spelade ett tätt försvarsspel vilket visade sig i en målsnål match. Efter de båda första perioderna var ställningen fortfarande 0-0. Emmaljunga pressade oss hårt under stora delar av andra perioden men vi lyckades med gemensamma krafter och ett härligt målvakts spel av Anna reda ut stormen. I början av tredje perioden flyttade vi fram positionerna och pressade högt. Det tog inte lång tid innan det gav utdelning och My forcerade in 0-1 till oss efter ett härligt slit. Sen böljade spelet fram och tillbaka och med 5 minuter kvar lyckades Emmaljunga kvittera. Striden fortsatte på banan och med 2½ minut får vi en utvisning mot oss och med en tjej mer på banan så lyckas Emmaljunga även sätta dit segerbollen och matchen slutar 2-1. Totalt sett gör vi en strålande insats idag och visar verkligen att vi är ett lag att räkna med mot alla motstånd framöver även om förlusten känns sur med så få minuter kvar att spela. Många matchens lirare fanns det i Lomma idag men Michelle tilldelas denna gång priset efter ett strålande arbete matchen igenom på sin backposition.