Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till tjejerna i träningsgrupp C

I den här gruppen tränar vi som är födda mellan 2007-2009. Vi tränar i Slättängshallen på tisdagar kl 18:00-19:15 och söndagar kl 16:45-18:00. Vi spelar poolspel i Flickor C Blå Nivå.

Vi blir gärna fler i laget. Är du intresserad av att börja träna med oss så dyk upp på en träning och prova på.


Ni hittar våra kontaktuppgifter under fliken kontakt!

Träna innebandy på höstlovet med Selected Player!
2019-09-27 12:32
Nu har du chansen att ta innebandyn till en helt ny nivå med hjälp av Selected Player:s Local Talent Camp. Under höstlovet kommer Selected Player att hålla ett träningsläger i Malmö på Hyllie Sportcenter under fyra heldagar där man tränar innebandy genom den speciella metoden KeyTraining. Lägret är för barn och ungdomar födda 2011-2005. Alla deltagare kommer i första hand att delas in efter ålder men det kan även anpassas efter nivå oavsett ålder så att man får bästa möjlighet att utvecklas med jämlika spelare. Tanken är att det ska vara små träningsgrupper för att spelaren ska få så mycket boll tid på banan och uppmärksamhet samt feedback av instruktörerna som möjligt. 

Här nedan finner ni mer information om lägret:

https://selectedplayer.com/wp-content/uploads/2019/09/LOCAL-TALENT-CAMP-Information-och-innehåll.pdf

Med vänlig hälsning, Ledarna

Matchtider inlagda i kalendern!
2019-09-15 20:03
Den här säsongens matchtider är nu inlagda i kalendern så vi ber er om att vänligen se över dessa dagar så att alla har någorlunda koll på när vi spelar. Vi har vårt första sammandrag för säsongen söndagen den 13/10 på hemmaplan. Vi kommer då behöva all hjälp vi kan få av alla föräldrar men vi kommer att skicka ut information om det när det närmar sig lite mer.

OBS! Alla matchtider är inte inlagda ännu då det saknas arrangörer på ett fåtal sammandrag vi ska vara med på men de allra flesta är inlagda.

/ Emilie & Tea
Ändrad tid för träning på söndagar!
2019-09-06 14:40
Hej, här kommer det lite ”regler”/bestämmelser kring hur vi kommer vilja ha det på träningarna framöver. 

Vi kommer från och med nu på söndag (8/9) att ses kl 16:45 inför VARJE söndagsträning. Vi vill att alla respekterar den här tiden och ser till så att man är där senast kl 16:45. Vi vill även att skor ska vara knutna och flaskor vara fyllda kvart i så att ALLA kan hjälpa till med att bygga sargen så att den är uppe kl 17 när vår träning börjar. Vi rekommenderar därför att man kanske är där 5-10 min innan samlingstiden (16:45) om man vet med sig att man har svårt för att byta skor och fylla flaskor utan att snacka då är det bättre att man är där en stund innan så att man kan ta det i sin takt och få snacka av sig innan. Vi vill gärna slippa tjata på tjejerna om att hjälpa till med sargen då det blir en så tråkig stämning. För att vi ska undvika att tjejerna blir sura på oss för att vi tjatar och att vi blir sura på tjejerna för att det inte händer något så krävs det att alla tjejer lyssnar på vad vi säger samt att vi lyssnar på vad de har att säga. 

Vi vet att alla inte bor i Lomma och att man kan komma sent av olika anledningar som man inte kan ro för men det viktigaste är att man försöker komma i hyfsad tid ändå. Skulle man komma sent (oavsett vart man bor) så får man gå in tyst och göra sig klar och sen komma in och hjälpa till med sargen för det blir så ofokuserat om man ska börja prata med de andra i laget när man redan är sen.

Vad de gäller under träningen så gäller det samma sak där, vi vill gärna slippa att höja rösten för att man inte lyssnar. Alla är på träningen av olika anledningar men de flesta är där för att spela innebandy och för att utvecklas inom innebandyn. Det är så tråkigt då att vi ska behöva höja rösten för att alla inte lyssnar. Det förstör rytmen i träningarna om man kan säga så eftersom vi hela tiden behöver upprepa vad vi sagt för att det var någon som pratade och inte lyssnade på vad vi sade till exempel. Alla vet förmodligen vad det är som kan störa ens fokus på träningarna. Det gäller bara att alla tar sitt ansvar för att lyssna på vad vi säger och undvika det där som stjäl ens fokus. Vi är inte i skolan utan på innebandyträningen och det är något man gör frivilligt för att man tycker det är roligt och vi vill därför inte behöva vara så hårda mot tjejerna och höja rösten hela tiden för att alla ska lyssna. 

Vi har även förståelse för att säsongen precis dragit igång och att man inte har träffats under sommaren och att man har mycket att prata om men vi vill ändå lyfta fram det eftersom vi ser det som ett litet problem för tillfället. Vi skulle uppskatta om ni kunde prata med era döttrar om ovanstående saker så att alla är på samma sida.

Vi ser framemot träningen på söndag och då tar vi nya tag. Vi ses då :)

Trevlig helg / Ledarna
Kommunmästerskapen
2019-09-03 22:07
Nu är det äntligen dags för den årliga kampen mellan Bjärreds IBK och Lomma FBC om vem som ska bli kommunmästare och därmed ”bästa” innebandyförening i kommunen. Det kommer gå till så att alla Bjärredslagen & Lommalagen kommer att mötas i de åldersklasser där det finns lag och därefter kommer man räkna antalet matcher respektive åldersklass från varje föreningar har vunnit. Den förening som vunnit flest matcher blir då kommunmästare. 

Det ser ut som att vi kommer att spela vår match kl 13 och vi samlas därför kl 12 i Slättängshallen. Hoppas att alla som kan och vill spela är med. Det kommer att bli en kul och händelserik dag med andra aktiviteter runt om kring :)

/ Ledarna
Warbergsspelen 2020
2019-08-24 11:46
Hej,

Anmälan för Warbergsspelen 2020 har nu öppnat. Warbergsspelen är en väldigt rolig cup att spela och vi tänkte därför ge chansen till tjejer att få åka på en sådan rolig cup. Cupen är en övernattningscup som håller på en hel helg. Vi förstår att det eventuellt kan finnas någon som inte tycker om att sova borta osv och då kanske dennes förälder kan bo med oss på skolan då vi i vilket fall som helst hade behövt hjälp av 1-2 förälder som bor med oss på skolan både så att tjejerna och vi ledare kan känna oss lugna och ha kontroll på allt. Cupen kommer att spelas den 27-29 mars i Varberg. Det allra bästa, roligaste (och billigaste) är att bo på skola. Dessvärre kostar det per person för boende och mat. Kostnaden är 949 kr/person och då är boende inkluderat från fredag-söndag samt 6 måltider. Vi förstår att det är mycket pengar och här därför kommit på en bra lösning till detta. Den lösningen är att lagkassan står för hälften och att man betalar andra hälften själv det innebär att det då istället blir 474 kr/person. 

Warbergsspelen är en otrolig nyttig innebandycup och det är en väldigt rolig upplevelse med annat kul som händer runt om kring.

Deadline för att svara är 13/11 och det är för att man måste ha anmält sig innan den 1/12 så ni har ca tre månader på er att svara. Vi förstår att det kan vara svårt att veta när det är så långt fram.

Hoppas att så många som möjligt kan vara med och spela samt att 1-2 föräldrar kan tänka sig att ställa upp som frivilliga övernattare på skolan :)

Med vänlig hälsning, Tea & Emilie
 
SPONSORER