Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till tjejerna i träningsgrupp C

I den här gruppen tränar vi som är födda mellan 2008-2009. Vi tränar i Slättängshallen på tisdagar kl 17:45-19:00 och torsdagar kl 16:30-18:00. Vi spelar seriespel i Pantamera E.

Vi vill gärna bli fler i laget. Är du intresserad av att börja träna med oss så dyk upp på en träning och prova på.


Ni hittar våra kontaktuppgifter under fliken kontakt!

FÖRSTA VINSTEN I SERIEN!!!
2020-10-17 13:12
Idag lördag var det dags att ta emot Emmaljunga GOIF för första seriematchen på hemmaplan. Tidig morgon men trots det var det ett gäng taggade men nervösa tjejer som kom ner till hallen. Matchen började med ett väldigt böljande spel, vi kom inte riktigt in i matchen utan vi lät de ta kommandot och lät de bestämma tempot. Vi fick inte riktigt till några skott. Första perioden slutar 0-0. Inför andra perioden pratade vi mycket om att det är vi som ska bestämma och att de ska få hänga med i vårt tempo och inte tvärtom. Sagt och gjort, andra perioden börjar med att att Maja B får en passning från Ellinor som sätter dit den precis där den ska vara, i nätet. Tyvärr dröjer det inte mer än en minut innan Emmaljunga kvitterar. Resultatet står sig perioden ut. Tredje perioden drar igång och tjejerna har bestämt sig för att de ska gå ut och vinna den här matchen. Deras inställning visade sig ge resultat för efter 5 min sätter Ellinor dit den på backhand. Efter ytterligare 1 min gör Lisen 3-1 genom att hon står och täcker målvakten, precis som vi har pratat om. Resultat står sig matchen ut och en glädje bomb bryter ut när tutan går. Vi har vunnit den första seriematchen! 

Super bra jobbat till alla tjejerna, stor eloge till Alva som gjorde en grym insats i målet. Nu fortsätter vi så här :)

Nu blir det 2 veckors vila från matchspel innan det är dags för nästa. 

Vi är super stolta över samtliga tjejer🤩

Med vänliga hälsningar Tea & Emilie
Sponsorloppet 2020 avklarat
2020-10-04 16:47
Årets sponsorlopp är nu avklarat!

Stort tack till att föräldrar, tjejer samt övriga funktionärer för ett lyckat lopp. Vi återkommer så snart som möjligt om vad den slutgiltiga summan av loppet blev. 

Vila nu ordentligt så ses vi på tisdag!
Med vänlig hälsning, Emilie & Tea
Inställd träning torsdag 1/10
2020-09-28 08:20
Hej, torsdags träningen denna veckan är inställd då vi ska på utbildning. Vi kör som vanligt imorgon tisdag så detta gäller alltså endast torsdag!

Med vänlig hälsning, Ledarna
Stötta tjejerna i den officiella innebandy appen!
2020-09-05 11:42

Hej! Här kommer en länk för att bli en del av vårt lag Lomma FBC F08/09 i Innebandyappen. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Skaffa Innebandyappen och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! 


Hälsningar, Ledarna


https://innebandy.app.link/jPyhcCLTw9

Träningsmatcher
2020-09-03 09:25
Här är tiderna för träningsmatcherna.

20/9, Lomma FBC - Malmö FBC kl 16:00 i Slättängshallen

26/9, Lomma FBC - Gårdarike IBK kl 16:00 i Slättängshallen

/ Ledarna
 
SPONSORER