Förlust mot Bjärred.
2017-11-26 22:08
Årets roligaste match skulle spelas denna söndag.En kort sammanfattning på Första perioden är att Lomma verkligen inte Va med på planen. Tvåa kanske till och med trea på varenda boll. Vi hjälper verkligen inte Robin i målet. Släpper två bollar i vårat PP. Drar på oss onödiga utvisningar och gör mängder med inviduella misstag. 6-1 i första är verkligen inte orättvist.

Inför andra perioden gör Lomma ett målvaktsbyte Helander in och Robin ut. Tyvärr kommer 7-1 ganska omgående då en skymd Helander är chanslös. Vi krigar vidare och får lite kontakt då man får två stycken psykologiska mål via Markus och Måns assisterade av Måns och Edmond.

Inför tredje perioden så går vi högre upp och pressa och får ett tidigt reduceringsmål av Edmond assisterad av Sebastian. Nästan direkt i bytet efter avlossa Jocke bössan och skjuter in 7-5 målet assisterad av Kozan. Lomma fortsätter pressa högt och får ytterligare utdelning 12:50 in i tredje genom Kozan som skjuter ett dragskott i borte assisterad av Wettréus. Nu får Lomma ett powerplay som Måns skjuter in kvitteringsmålet på retur av Kalles skott och vi är ikapp. Tyvärr så får Bjärred in ett väldigt viktigt mål 8-7 med 3 minuter kvar.. Lomma satsar allt och tar ut målvakten och släpper tyvärr in 9-7 och matchen är förlorad.

Tillslut så känns det som period 1 och 2 absolut tillhör Bjärred och att 3 perioden tillhör Lomma. Visst vi kämpar igen till 7-7 och är ikapp men att släppa in 6-1 i första känns resultatet givetvis tråkigt efter den upphämtningen men Bjärred va hetare och vann rättvist denna kampen. Även om det är en mäktig upphämtning så är Bjärred ett såpass bra lag att man inte ha råd att ge bort 6-1 i första perioden.  Nu gäller det att bryta ihop och komma igen och ha en bra träningsvecka för att vara redo för nästa helgs match.

Man vinner som ett lag och förlora som ett lag.