Härlig insats mot Bjärred!
2017-03-01 23:41
Annica och Soffe i Action.
Vi börjar stabilt och det tar 15min innnan Bjärred gör 1-0. Strax därefter så får dagens spelare Ida tag i bollen på vår planhalva, Ida driver upp bollen i banan och skjuter snyggt 1-1. I den andra perioden tar vi ledningen efter 5 min där My är framme och slår in en retur. Vi får spela 2 power play i mitten andra, vi ser att vi blir bättre o bättre att hålla i bollen och vi börjar skapa chanser, dock måste vi bli mycket effektivare och aggressivare att återerövra bollen när vi tappar den. Bjärred gör 2-2 samt lite turligt 3-2 i slut sekunderna av andra.
Sista perioden orkar vi inte riktigt hålla i utan bjärred gör 3 mål i sista perioden. Matchen slutar 6-2 till Bjärred. Anna gjorde som vanligt en stabil insats i målet.
Bjärreds ledare var mycket imponerade över er utveckling så tjejer sträck på er så plockar vi 3 poäng på Lördag.