Förlust i Skånemästerskapen.
2017-12-13 21:55
Det tog slut i kvartsfinalen mot div 1 laget IBK Lund Elit. Matchen startar med Lund gör 3 mål inom loppet av 4 minuter där Lomma inte alls är med och bjuder på 3 enkla mål. Sista 10 i första är bättre där Lomma bla missar flertalet frilägen. Dock får man in en reducering 1-3 genom kriffe på fint förarbete av Martin.

Andra perioden slutar 1-2 och även här bränner Lomma flertalet lägen eller rättare sagt Emil i borta målet är riktigt riktigt bra i borta målet. Målet görs av Branne på em fin macka av Kalle. Lunds mål i denna perioden är rent slarv av Lomma. Ett mål släpps in i eget PP och ett genom ett uppspel som bryts och Lund kontrar 3 mot 1 vilket resulterar i mål.

Sista perioden öser Lomma på och har riktigt bra press på Lund dock utan resultat då Emil gör flertalet kvalificerade räddningar. Kalle gör målet för Lomma i denna perioden och Lund trycker in 2 i öppen kasse när Lomma gör en sista anstormning.

Sammanfattningsvis står vi upp bra mot ett lag som spelar en division högre upp och tillhör toppskiktet av lag i div 1. Kan blir riktigt intressant efter juluppehållet för Monza har helt klart ett starkt lag. Nu väntar FBC Helsingborg på Lördag sen väntar efterlängtat juluppehåll.
Tack till all publik som kom och hejade fram Lomma denna tisdagskväll och vi önskar Lund lycka till i fortsättningen och Skånemästerskapen.