Seger mot Palmstaden i seriepremiären!
2017-10-01 19:01
Premiär laget!
Då var äntligen serien i gång. Vi har haft en tuff och hård försäsong med tuffa matcher i Skånemästerskapet. Med dessa matcher i ryggen har gett gott resultat det fick vi bekräftat i seriepremiären. I premiären så stod Palmstaden för motståndet. Första halvlek börjar vi lite trevande, vi slarvar lite och Palmstaden leder med 2-0 efter första perioden. När andra startar så kommer ett helt nytt gäng ut på planen. Vi spelar först powerplay snyggt o prydligt där Soffe trycker in reduceringen. Därefter kontrar Andrea in 2-2. Efter C.a 7 min åker vi på en utvisning och under dessa 2 min så gör Lollo 2 mål!! Evelina ökar snyggt på till 5-2 och innan period pausen så reducerar Palmstaden till 5-3 i ett snyggt power play mål. 3:e perioden springer Soffe upp genom planen och levererar en pass till Andrea som snyggt sätter 6-3. Palmstaden reducerar till 6-4 och sen avslutar vår debutant Amanda med att göra sitt första och matchens sista mål 7-4. Det vi kan garantera är att det är inte Amandas sista match o mål i A-laget. Anna gjorde en kanon insats i målet, vi vill lyfta fram laginsatsen, dagens spelare blir Lollo
Bra kämpat av alla idag skönt med 3 poäng i premiären.