Vilken säsongsavslutning!
2017-03-11 17:19
Goaste laget!
Vi har verkligen sett en häftig utveckling under säsongen för vårat nystartade damlag. Idag möter vi serieledarna Emmaljunga som är ett riktigt bra lag och vi gör säsongens absolut bästa match. Att vi förlorar med 0-2 känns inte då vi spelade en riktigt bra innebandymatch idag. Segern är ett par "stolpe in" istället för "stolpe ut" träffar bort. Idag äger vi både andra och tredje perioden, skapar chanser och har ett riktigt bra powerplay.
Vi har dessutom säsongens bästa publik med härliga applåder både innan och efter match som värmer. Matchens spelare är idag vår målvakt Anna, som förutom ett mycket bra målvaktsspel, var snabb i sina "intervaller" fram och tillbaka till bänken under de sista minuterna då vi pressade på med 6 utespelare.
En stor eloge till alla tjejer som deltagit under säsongen och vår huvudtränare Mattias som genomfört Lomma FBC första säsong som ett damlag på ett strålande sätt. Ni är alla guld värda. Nästa år får de andra lagen passa sig...