SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lomma FBC F04/06
4 - 3
Bjärreds IBK F04/05 Svart
Lomma FBC F04/064 - 3Bjärreds IBK F04/05 Svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 februari, 14:00
Plats:Slättängshallen
Serie:Pantamera Flickor CD (F04/05) Lätt   Tabell >>
Samling:13:00, Slättängshallen
Årets andra derbyvinst!
2019-02-03 15:21
Det var återigen Lommatjejerna som gick segrande ur striden i slaget om lommabuktens innebandytron!
Lördagens match var väldigt lik den då lagen möttes sist, Och precis som sist tar Bjärred ledningen efter bra spel av båda lagen.
och, precis som senast, går Bjärred upp i tvåmålsledning i början av andra perioden. men efter det får lomma lite mer fart i spelet och Emma Ihr kan kvittera in 1-2. Efter väldigt bra spel av Lomma Fångar Maja upp en boll och sätter den säkert och högt, kvitterat 2-2, vilket är ställningen inför sista perioden.

Tredjeperioden börjar som den andra, med ett tidigt Bjärredsmål där vi blev ordentligt tillbakapressade. Lomma Fortsätter att spela väldigt bra och vi är stundtals mycket på deras planhalva, men stolpen är i vägen två gånger om, och det vill sig inte riktigt. Bjäred spelar också riktigt bra, och de sätter Emma på prov i målet, vilket hon klarar galant.

Med tre minuter kvar begär Bjärred en timout, och då passar vi på att samla kraft och fokus. Direkt efter timouten spelar Elin Fishbeck fram Emma Ihr som med sitt andra mål för dagen kvitterar till 3-3. Därefter blir det lite stressat spel från Bjärred, och Minuten senare Spelar Elin Fishbeck fram till Elise Rasmussen som fastställer slutresultatet till 4-3, och derbyt slutar därmed med samma resultat som sist!

Enormt starkt av tjejerna att komma tillbaka och behålla tempo och fokus matchen igenom, trots att de låg under nästan hela matchen.

Grattis hela laget!

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER