SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IBK F04/05
1 - 5
Lomma FBC F05
Bjärreds IBK F04/051 - 5Lomma FBC F05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 18 november, 19:00
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:17:50, Slättängshallen
Aktivitetsinfo: ÄNTLIGEN ett riktigt derby! Taggade till tusen ska vi visa Bjärreds tjejer var skåpet ska stå!
397
2021-11-19 07:55

397 Dagar. det hade gått 397 dagar sedan våra fantastiska tjejer vann en seriematch senast. efter ett väääldigt låååångt upphåll utan seriematcher är vi denna höst äntligen tillbaka i hallarna. för 397 dagar sedan var vi i storform, men denna hösten har under de inledande matcherna präglats av lite skador och sjukdommar. trots det har vi tagit poäng i två av tre matcher, men ingen 3-poängare. det var 397 dagar sedan. mot Bjärred.

 

Igår var det dags för derby igen, och vi vill ju inte vänta längre än 397 dagar på en vinst i serien så nu var det dags. 

Lomma Inledde matchen starkt och sätter 0-1 efter 22 sekunder när Ida Kjellander gör en fenomenal framspelning till Emma Ihr.

 

Innan perioden är slut har både Thindra och Maja ökat på målskörden, assisterade av Henna respektive Amanda.

 

I andra perioden fortsätter tjejerna att spela bra och disiplinerat, och försvaret är fortsatt kassaskåpssäkert.  Ida Thynell hittar en fin lucka på kanten och tar en löpning där hon kan sätta 0-4, och strax innan Periodpaus spelar Emma Ihr fram till Amanda och vi går till periodvila med 0-5.

 

Sista perioden får Bjärred bra tryck på oss, men Backarna Ellen, Vilma, Linnèa och Ida K släpper ingen över bron denna kväll och Grace (för övrigt utsedd till matchens lirare!) var helt omutlig mellan stolparna. 

 

i mitten av sista perioden har Bjärred ett powerplay, och Lommas box står upp bra, men Bjärred kan dock reducera till 1-5 vilket också blir slutresultatet. 

 

En fantastisk insats av HELA LAGET som visade hela sin repetoar både defensivt och offensivt! Grattis tjejer!


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER