SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBS Svedala och IBK Lund
vs
Lomma FBC P12-2
IBS Svedala och IBK LundvsLomma FBC P12-2

  INFORMATION

Matchstart:sön 24 oktober, 10:00
Plats:Aggarpshallen
Serie:Blå Nivå Pojkar C Södra Poolspel   Tabell >>
Samling:08:50, McDonalds i Lomma
Aktivitetsinfo: Godkväll!

Säsongens första poolspel närmar med sig med stormsteg och glädjande nog har vi många spelsugna killar som har tackat ja till matcherna.

Denna grupp kommer att spela sina matcher i Aggarpshallen i Svedala. Första matchen startar kl. 10:00 och nästa match kl. 11:00. Ett intensivt spelschema med andra ord.

Vi samlas vid McDonalds i Lomma kl. 08:50. Matchkläder delas sedan ut på plats i hallen. Om man har egna svarta shorts och strumpor så går det bra att använda. Om inte så har vi en uppsättning av allt med oss.

Det kommer alltså bara att vara en kortare paus mellan våra två matcher, men kan kanske ändå vara bra att ha med en frukt eller någon annan typ av energipåfyllnad mellan matcherna.

Vi är supertaggade på att äntligen få spela matcher tillsammans och få känna den där härliga lagandan som det för med sig.

PS. Glöm inte vattenflaska och glasögon! DS.

Väl mött
Tränarna

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER